spot_img
25.8 C
Târgu Jiu
sâmbătă, septembrie 23, 2023
Altele
  AcasăActualitate60 de elevi gorjeni vor fi învățați să adopte un stil de...

  60 de elevi gorjeni vor fi învățați să adopte un stil de viață sănătos

  Asociația pentru Democrație Educație Respect (ADER) lansează, în perioada 23 noiembrie – 24 decembrie, proiectul „Aderă la un stil de viață sănătos”.

  Scopul proiectului este promovarea adoptării unui stil de viață sănătos de către elevi prin metode non-formale. „Principalele obiective urmărite prin implementarea proiectului sunt:  promovarea unui stil de viață sănătos, prevenirea prin informare a unor boli cauzate de nutriția precară, lipsa orelor de somn și a activității fizice.

  Beneficiarii direcți ai proiectului sunt minim 60 elevi din clasele 0 – a VIII-a de la școli din județul Gorj.

  În perioada 23 noiembrie – 24 decembrie 2021, vor fi organizate 4 seminare educative pentru sănătate susținute de un medic ajutat de voluntari. Alături de elevi, vor participa si cadre didactice care vor implementa informațiile dobândite în procesul educațional. Participanții vor primi o plasă cu alimente sănătoase și un pliant cu informații privind un stil de viață sănătos“, se arată într-un comunicat de presă al ADER.

  Proiectul este finanțat prin programul Start ONG, lansat de Kaufland Romania și implementat de Asociația Act for Tomorrow.

  Alin Petre

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: