spot_img
20.2 C
Târgu Jiu
luni, septembrie 25, 2023
Altele
  AcasăActualitateAşteptarea locuinţelor ANL ia sfârşit!

  Aşteptarea locuinţelor ANL ia sfârşit!

  Veşti bune pentru târgujienii care aşteaptă o unitate locativă de la Agenţia Naţională a Locuinţelor! 160 de locuinţe de tip ANL vor fi repartizate la jumătatea lunii septembrie. Astfel, cei care şi-au depus dosarele şi se aflau pe listele de aşteptare se vor bucura, peste câteva săptămâni, de o garsonieră sau un apartament ANL.

  Reprezentanţii Primăriei Târgu-Jiu dau asigurări că repartiţia imobilelor prin intermediul Agenţiei Naţionale a Locuinţelor se va face în câteva săptămâni. Astfel, aşteptarea pentru a intra în posesia locuinţelor ANL ia sfârşit. Cei interesaţi vor putea beneficia, începând din această toamnă, de o locuinţă nouă. „Este vorba despre 160 de unităţi locative, atât garsoniere, cât şi apartamente. Noi sperăm să le repartizăm efectiv celor care le-au primit deja pe liste, la jumătatea lunii septembrie.”, a spus Ramona Evulescu, purtătorul de cuvânt al Primăriei Târgu-Jiu.

  Se fac ultimele finisaje

  Aşteptarea a fost lungă, dar a meritat. Pregătirile locuinţelor ANL au intrat pe ultima sută de metri, iar peste câteva săptămâni vor fi date în folosinţă. Şi din punct de vedere al documentaţiei, aceasta este aproape de final. „Sunt făcute acum ultimele lucruri, ultimele finisaje, ultimele elemente birocratice şi sperăm ca la jumătatea lunii septembrie să le putem da spre cetăţeni.”, a mai spus purtătorul de cuvânt al Primăriei Târgu-Jiu, Ramona Evulescu. Cele 160 de locuinţe ANL sunt situate în Cartierul Narciselor din Târgu-Jiu.

  Articolul precedent
  Articolul următor
  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: