spot_img
16.3 C
Târgu Jiu
joi, octombrie 5, 2023
Altele
  AcasăActualitateCe s-a întâmplat cu dispenserele din scările de bloc?

  Ce s-a întâmplat cu dispenserele din scările de bloc?

  Primăria Municipiului Târgu Jiu a achiziționat anul trecut aproximativ 1400 de dispensere pentru dezinfectant. Acestea au fost montate în scările de bloc pentru ca cetățenii să se dezinfecteze pe mâini. Primele dispozitive au dispărut la doar o săptămână de la montarea lor. Acum, la un an de la montarea lor, multe dintre dispensere au fost furate.

  Asociațiile de proprietari s-au ocupat de umplerea dozatoarelor cu dezinfectant. Tot ele ar fi trebuit să vegheze la existenta dispozitivelor, doar că în unele scări, ce nu sunt supravegheate video, este mai greu să controlezi furtul lor. “Au dispărut demult. Au venit oamenii la Asociație să ne întrebe dacă le-am ridicat noi. Le-am spus că nu, că noi ne ocupam doar cu umplerea lor. Sincer, niște bani aruncați, nu știu câți le-au folosit. Omul se ducea acasă, normal că se spăla pe mâini. Nu e vina noastră că au dispărut și nici nu putem afla cine le-a luat pentru că nu avem camere video. Sper să nu ne pună să le plătim”, a declarat președintele unei asociații de proprietari din zona de sud a orașului.

  “Eu nu le-am folosit niciodată. Nu am înțeles de ce a trebuit să plătesc eu, ca și contribuabil, substanța pe care o foloseau pentru a umple recipientul respectiv. Nu a fost ideea noastră, a locatarilor. Era normal să dispară, se uită să fure 10 lei din perete, asta-i țara românească”, a transmis un locatar.

  În 2020 Primaria Targu Jiu a achiziționat, prin achiziție direct, 1381 de dispensere pentru scările de bloc din municipiu. Suma cheltuita atunci a fost de aproximativ 25.000 de euro.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: