spot_img
16.1 C
Târgu Jiu
vineri, septembrie 22, 2023
Altele
  AcasăActualitatePSD nu renunță la majorările promise cetățenilor

  PSD nu renunță la majorările promise cetățenilor

  Creșterea pensiilor, a alocațiilor și a salariului minim pe economie, o prioritate pentru social-democrați. Deputatul PSD Gorj Mihai Weber afirmă că susținerea populației este o necesitate. Liderul județean participă la negocierile pentru formarea noului Guvern.

  „Indiferent de formula de guvernare, consider că este esențial ca trei măsuri să fie adoptate și să intre în vigoare de la 1 ianuarie 2022. Dincolo de stabilizarea situației dezastruoase din sănătate, PSD va insista, fie că se va afla la Putere, fie că se va poziționa în Opoziție, pentru:
  -găsirea URGENTĂ a unei soluții pentru CREȘTEREA PENSIILOR aflate sub nivelul salariului minim pe economie;
  – creșterea alocațiilor pentru copii, de la 214 la 300 de lei pentru copiii între 2 și 18 ani și de la 427 la 600 de lei pentru copiii mai mici de 2 ani și pentru cei cu dizabilități;
  -creșterea salariului minim, de la 2.300 la 2.550 de lei;
  Deciziile haotice ale guvernelor de dreapta în ceea ce privește liberalizarea pieței energiei se resimt din ce în ce mai acut, motiv pentru care românii trebuie ajutați să treacă peste efectele creșterii prețurilor. Sunt măsuri de bun simț, care vizează menținerea puterii de cumpărare a populației și, implicit, a consumului, un factor extrem de important pentru o bună funcționare a economiei”, afirmă liderul PSD Gorj.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: