spot_img
15.6 C
Târgu Jiu
duminică, octombrie 1, 2023
Altele
  AcasăCulturaÎncepe o nouă stagiune teatrală

  Începe o nouă stagiune teatrală

  Teatrul Dramatic „Elvira Godeanu“ din Târgu Jiu va începe o nouă stagiune teatrală.

  „Vom începe pe 18 și 19 septembrie cu debutul stagiunii, așa cum ne-am obișnuit, cu o piesă pentru cei mici, cu un titlul foarte interesant, «Frumoasa și Bestia», o adaptare de Andrei Mihalache, care semnează, regia și textul, muzica îi aparține lui Dorin Griguță și coregrafia Mălinei Andrei.

  Distribuția este de excepție. Este un spectacol muzica, care va face deliciul atât copiilor, cât și adulților și bunicilor“, a spus Cosmin Brehuță, directorul teatrului din Târgu Jiu.

  Horațiu Mălăele, la Târgu Jiu

  Stagiunea teatrală pentru adulți va începe la finalul lunii octombrie. „Urmează, în funcție de începerea școlii și abonamentele pe care eram obișnuiți să le facem în rândurile elevilor de liceu și gimnaziu să debutăm și spectacolele pentru abonați. Debutul oficial al stagiunii pentru maturi este programat spre sfârșitul lunii octombrie cu spectacolul pe care l-am oprit atunci când a debutat pandemia, «Istoria comunismului povestită pentru bolnavii mintali» de Matei Vișniec, în regia lui Slava Sambriș.

  De pe 1 octombrie trebuie să ne apucăm de lucru premiera fiind programată pe 23-24 octombrie“, a mai precizat Cosmin Brehuță

  De asemenea, actorul Horațiu Mălăele va fi prezent pe scena teatrului din Târgu Jiu cu piesa „Măscăriciul“, pe data de 28 septembrie.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: