spot_img
2.9 C
Târgu Jiu
vineri, decembrie 1, 2023
Altele
  AcasăEconomicDoru Vişan (Ministerul Energiei): La CEO, SANCŢIUNILE vor continua!

  Doru Vişan (Ministerul Energiei): La CEO, SANCŢIUNILE vor continua!

  Secretarul de stat al Ministerului Energiei, Doru Vişan, se află şi astăzi la CE Oltenia. Acesta a ajuns la companie în după-amiaza zilei de ieri, în contextul evenimentelor tragice care au avut loc în carierele miniere.

  Oficialul de la minister a declarat că verificarea Corpului de Control al ministerului este finalizată, urmând ca astăzi să se facă o analiză a documentelor. În baza rezultatelor din raportul întocmit de echipa ministerială şi ITM Bucureşti, se vor lua măsuri:

  „Azi este analiza, materialele sunt făcute. Pe de altă parte, având în vedere gravitatea celor întâmplate în cele două cariere, şi mai ales că este vorba despre decesul unui angajat al CEO, este de competenţa organelor de cercetare penală să dispună măsuri în consecinţă. Sunt, de asemenea, şi măsuri administrative şi mai urmează în funcţie de ce relevă raportul. Vor fi luate în continuare măsuri de sancţionare cu privire la cei găsiţi responsabili pentru ce s-a întâmplat la Peşteana şi Pinoasa”, a mai spus oficialul.

  CEO a decis deja schimbarea celor doi şefi de cariere, după ce doi angajaţi au fost răniţi grav în urma unei explozii a unui panou electric iar un lăcătuş, prins de banda de transport cărbune, a decedat la locul de muncă.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: