spot_img
19.6 C
Târgu Jiu
marți, septembrie 26, 2023
Altele
  AcasăEconomicJumătate dintre salariații CEO sunt vaccinați împotriva COVID

  Jumătate dintre salariații CEO sunt vaccinați împotriva COVID

  Jumătate dintre salariații Complexului Energetic Oltenia sunt vaccinați împotriva coronavirusului. Este anunțul făcut de Gigel Jianu, membru în Directoratul Complexului Energetic Oltenia. În același timp este în scădere numărul angajaților care sunt în izolare în momentul de față.

  Au apărut tot mai puține cazuri la nivelul subunităților, iar cei care au încheiat perioada izolării au revenit la locul de muncă. Rata vaccinării rămâne însă în continuare scăzută. În cazul în care se va introduce obligativitatea certificatului verde, ar putea exista însă probleme legat de funcționarea unor compartimente. În această situație, conducerea companiei are în vedere o serie de măsuri pentru a avea continuitate în activitate, în special în sectoarele unde activitatea nu poate fi oprită.

  Cele mai multe probleme ar putea apărea la grupurile energetice, unde se lucrează pentru producerea de energie electrică, în vederea onorării contractelor și pentru solicitările venite ca urmare a creșterii consumului de energie electrică. Momentan, Legislativul încă lucrează la un proiect de lege privind obligativitatea certificatului verde la locul de muncă.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: