spot_img
0.6 C
Târgu Jiu
miercuri, decembrie 6, 2023
Altele
  AcasăEvenimentApartament în flăcări din cauza unei ţigări

  Apartament în flăcări din cauza unei ţigări

  Panică în oraşul Bumbeşti Jiu. Un apartament a fost cuprins de flăcări din cauza unei țigări care a fost lăsată aprinsă. Din fericire, reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă au ajuns imediat la faţa locului localizând şi lichidând incendiul. În urma intervenţiei a fost deschisă o anchetă pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat.

  Pompierii gorjeni intervenit pentru a stingerea un incendiu izbucnit la parterul unui bloc din Bumbeşti Jiu. Potrivit organelor abilitate ajunse la faţa locului, vinovat pentru acest incident se face chiar proprietarul locuinţei, care şi-ar fi uitat o ţigară aprinsă lângă canapea. Cel în cauză a lipsit preţ de câteva minute din încăpere, întorcându-se abia când a simţit fumul dens. Panicat, bărbatul a pus mâna pe telefon şi a sunat de urgenţă la pompieri, cerând ajutorul. Cei din urmă au ajuns de urgenţă la faţa locului, reuşind să localizeze şi să limiteze rapid efectele acestuia. Din fericire nu au existat victime. Până la sosirea pompierilor, persoanele care se aflau în apartament au reuşit să iasă din încapere.

  ,, ISU Gorj a fost solicitat să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un apartament în oraşul Bumbeşti-Jiu. La faţa locului s-a deplasat o autospecială de lucru cu apă şi spumă din cadrul Gărzii de Intervenţie Bumbeşti-Jiu şi o ambulanţă din cadrul SAJ. La sosirea echipajelor incendiul se manifesta în una dintre camerele apartamentului situat la parterul unui bloc. Promptitudinea salvatorilor a făcut ca incendiul să fie localizat şi lichidat rapid limitând efectele acestuia. Cel mai probabil incendiul a pornit de la o ţigară. Din fericire, nu au existat persoane care sa aibă nevoie de îngrijiri medicale şi nici persoane care să fie nevoie să fie evacuate”, a declarat Florin Chisim, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Gorj.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: