spot_img
20.3 C
Târgu Jiu
marți, septembrie 26, 2023
Altele
  AcasăEvenimentCrimă urmată de sinucidere, în Gorj: i-a tăiat gâtul soției, apoi s-a...

  Crimă urmată de sinucidere, în Gorj: i-a tăiat gâtul soției, apoi s-a spânzurat

  Un caz îngrozitor a avut loc în comuna Hurezani din județul Gorj. Un bărbat extrem de gelos i-a tăiat gâtul soției sale, după care s-a spânzurat.

  Cei doi se despărțiseră, iar soția plecase să locuiască în locuința bunicii sale din comuna gorjeană Licurici. Soțul gelos a intrat în locuință și i-a aplicat mai multe lovituri, cu un cuțit, în zona gâtului: „Numitul C.S. a pătruns fără drept în imobilul în care se află soția sa, victima C.E. (aceștia fiind despărțiți în fapt) și, pe fondul unui conflict mai vechi pe care îl avea cu aceasta, folosindu-se de un cuțit, a înjunghiat-o de mai multe ori în zona gâtului și a abdomenului“, au transmis reprezentanții Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj.

  Bărbatul s-a spânzurat

  Femeia în vârstă de 39 de ani a fost transportată la spital, unde a fost supusă unei operații, dar starea ei sa- agravat și a decedat.

  Bărbatul, în vârstă de 52 de ani, s-a sinucis după producerea faptei: „După săvârșirea infracțiunilor descrise mai sus, numitul C.S. s-a deplasat cu autoturismul personal la locuința sa din comuna Hurezani, unde s-a sinucis prin spânzurare“.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: