spot_img
16.1 C
Târgu Jiu
sâmbătă, septembrie 30, 2023
Altele
  AcasăEvenimentFirma care excava în malul Jiului, amendată cu peste 100.000 de lei

  Firma care excava în malul Jiului, amendată cu peste 100.000 de lei

  O societate care deține o balastieră în localitatea Voinigești a fost amendată de către Garda de Mediu Gorj a fost amendată cu suma de 30.000 de lei, pentru că excava agregate minerale direct din malul râului Jiu.

  „Comisarii Gărzii de Mediu Gorj au finalizat acțiunea de control la societatea care a exploatat agregate minerale din albia râului Jiu, zona Voinigești – Bălești, informație apărută în presa locală. Societatea în cauză a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 30 000 lei pentru desfășurarea activității de exploatare a agregatelor fără autorizație de mediu“, a anunțat Garda de Mediu Gorj.

  Încă o amendă de la SGA Gorj

  Eleodor Chimerel, directorul SGA Gorj, a spus la o emisiune online că firma a fost amendată, pentru că nu a respectat autorizația: „Am dispus un control să se constate ce se întâmplă. (…) S-a constatat în teren urmele de șenile ale excavatorului, camionului care a fost acolo. Au fost analizate imaginile și s-au corelat cu urmele găsite. S-a luat urma utilajelor. Pe baza acestor constatări și s-a recunoscut că utilajele aparțin societății, colegii mei au aplicat o amendă de 75.000 de lei. Respectiv firmă a deținut o autorizație, dar nu acolo. Nu avea ce să caute în malul Jiului“.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: