spot_img
16.4 C
Târgu Jiu
vineri, septembrie 22, 2023
Altele
  AcasăEvenimentScandal între adolescenți aplanat de polițiști locali. Arme albe găsite la unul...

  Scandal între adolescenți aplanat de polițiști locali. Arme albe găsite la unul dintre tineri

  Șase adolescenți au fost implicați într-un scandal în zona centrală a municipiului Târgu Jiu. Aceștia se puteau căsăpi, pentru că asupra unui tânăr s-au găsit arme albe.

  Un echipaj de la Poliția Locală Târgu Jiu se afla în apropiere și au intervenit: „Polițiștii locali au intervenit pentru aplanarea unui scandal izbucnit între două grupuri de adolescenți, în zona centrală a municipiului Târgu Jiu.
  Astăzi, 10 octombrie 2021, în jurul orei 16:30, polițiștii locali, aflați în patrulare pe bulevardul Constantin Brâncuși, au aplanat un conflict stradal, în apropierea stației taxi, la care au participat șase minori cu vârste cuprinse între 15 și 17 ani.
  Conflictul s-ar fi produs pe fondul geloziei, trei adolescenți (doi băieți și o fată), fiind agresați de alți trei adolescenți.
  În urma controlului corporal efectuat asupra acestora, polițiștii locali au constatat că două persoane din grupul de agresori aveau asupra lor o rozetă metalică de tip box, precum și un cuțit ținut în mâneca unei geci.
  Date fiind împrejurările constatate la fața locului, toți cei șase minori au fost conduși la sediul Poliției Municipale Târgu Jiu, acolo unde au fost chemați și părinții lor, pentru continuarea cercetărilor și luarea măsurilor legale ce se impun“, au transmis reprezentanții Poliției Locale Târgu Jiu.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: