spot_img
16.9 C
Târgu Jiu
joi, septembrie 21, 2023
Altele
  AcasăEvenimentTârgujieni amendați pentru lipsa de educație

  Târgujieni amendați pentru lipsa de educație

  Polițiștii locali desfășoară periodic activități de patrulare pedestră în cartierele de locuințe de pe raza municipiului Târgu Jiu, în vederea menținerii climatului de ordine și siguranță publică. În acest sens, în perioada 1 – 9 martie 2022, polițiștii locali au constatat 14 fapte de natură contravențională. „Au fost aplicate 4 avertismente și 10 amenzi în valoare de 2300 lei pentru: consum de băuturi alcoolice în locurile de joacă sau în imediata apropiere a blocurilor de locuințe; fumatul în locurile de joacă pentru copii și nerespectarea prevederilor legale privind păstrarea curățeniei în locurile publice.

  De asemenea, în cartierele de locuințe verificate au fost identificate două persoane fără adăpost. Una dintre acestea a fost găsită în pericol de șoc hipotermic într-un loc de joacă, fiind necesară intervenția unui echipaj medical.
  Cea de-a doua persoană fără adăpost incendiase mai multe hârtii, ambalaje, lumânări sau alte resturi provenite din deșeuri, în apropierea blocurilor de locuințe, cu scopul de a se încălzi. Femeia a refuzat să meargă la adăpostul de noapte „Casa Iris””, au transmis oficialii Poliției Locale Târgu Jiu.

  Verificările continuă și în perioada următoare.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: