spot_img
12.1 C
Târgu Jiu
miercuri, octombrie 4, 2023
Altele
  AcasăHeadlinesSimona Mărgăian face primele declarații, după ce a fost trimisă în judecată...

  Simona Mărgăian face primele declarații, după ce a fost trimisă în judecată pentru că ar fi înșelat un septuagenar italian. Își acuză fostul soț că a vrut să o transforme în prostituată

  Simona Daniela Mărgăian (fostă Tiriplică), gorjeanca trimisă în judecată sub acuzația că a înșelat un septuagenar italian cu suma de 780.00 de euro, a făcut primele declarații după ce a fost trimisă în judecată de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj. Aceasta a venit la o emisiune de la Accent Tv și a dat vina pentru tot ce se întâmplă pe fostul soț, care a fost ales consilier local la alegerile de anul trecut al comunei Scoarța. Acesta l-ar fi influențat pe bătrânul italian să depună plângere penală împotriva ei. Simona Daniela Mărgăian susține că acesta arfi vrut chiar să o plaseze într-o casă de toleranță

  „La 18 ani am cunoscut pe cineva. Am renunțat la facultate și am plecat cu el în Italia pentru că mi-a promis că îmi va găsit de lucru, că mă va pune la spălat scări. Eu eram o fată simplă de la țară. Eu nu știam ce e acela orașul, mă duceam o dată la o terasă. Acolo l-am întâlnit pe el. Am ajuns în Italia și l-am auzit că voia să mă bage la un bordel la Roma. Atunci am început să plâng. I-am spus că dacă mă va duce acolo o să mă omor. Nu am putut să le spun nici părinților, pentru că ei nu au acceptat să mă duc în Italia. După aceea, m-a băgat la un local, unde zicea că o să dansez și atâta. Mă trimitea și seara și ziua la muncă. După trei zile de muncă mi-a dat patronul banii și mi-am cumpărat o pereche de lentile. Am luat bătaie pentru lentilele acelea de m-a leșinat și m-a înviat cu apă. Momentele acestea au durat opt ani de zile.

  De fiecare dată când cunoșteam pe cineva, venea și mă amenința. Nu erau de ajuns bătăile și venea să mă amenințe cu părinții. (…) Cât despre ce spune fostul soț, el venea și lua lunar de mine bani. Mie mi-ar fi rușine de rușinea lui. Nu aș putea să spun în viața mea că eu m-am căsătorit cu o persoană și că veneam lunar să iau bani de la ea“.

  Fostul soț a replicat și a trimis emisiunii „Statul de drept“, în care a arătat că Simona Mărăgăian este o escroacă: „A procedat cu subsemnatul la fel ca și cu domnul italian, fiind implicată în alte cauze de înșelăciune, pentru care este trimisă în judecată. Subsemnatul sunt martor într-unul dintre procesele anchetate de procurori și nu pot decât să susțin cu tărie declarațiile date în fața acestora“.

  Cum a primit cadouri de la italian

  Gorjeanca a povestit cum l-a întâlnit pe bătrânul italian și cum a primit cadourile din partea lui: „În anul 2015 ne-am întâlnit la local, după care el mi-a oferit cadouri. Despre colierul care se vorbește, el mi l-a oferit prim a dată cadou. În anul 2015 mi-a făcut acte pe apartamentul respectiv. Am ajuns la notar și au pus trei martori. (…) Notarul respectiv mi-a spus că este mai bine pentru mine. Eu nu știam că pe apartamentul respectiv este o doamnă,  care este de vârsta mea din Galați, dar nu se vorbește deloc de asta“.

  „Complotau amândoi împotriva mea“

  Simona Daniela Mărgăian susține că italianul și fostul soț au complotat împotriva sa: „Dacă mi-a dat bani, el a insistat cu banii. Dacă eu am avut o problemă, am apelat la el, dar nu cum se spune că am plătit gazele și nu sunt gazele plătite. (…)

  În anul 2016, eu mă despărțisem de fostul soț. Eu când l-am întâlnit pe acest domn, am crezut că cât de cât pot avea încredere în el. Nu i-am spus de la început despre fostul soț. Eu nu am crezut vreodată că acest om se pune de acord cu fostul soț. Mă înregistra din anul 2016 și complotau amândoi împotriva mea. Și de asta insista ca el să îmi dea mi bani. Un corect, la vârsta lui de 73 de ani cât avea atunci să mă înregistreze. Aici sunt dovezi. (…) I-am dat bani și italianului după ce am vândut apartamentul. I-am trimis o sumă de bani prin bancă, o sumă de bani i-am dat-o în Italia și o altă sumă de bani să-i iau casă, bine în chirie. Nu mi se pare normal să fiu terfelită în halul ăsta în presă“.

  Banii au fost oferiți cadou, de bună voie

  Avocatul Radu Marinescu, care o apără pe Simona Mărgăian, a spus la aceeași emisiune de la Accent Tv că banii și cadourile au fost dați de bună voie de cetățeanul italian: „Parchetul o prezintă ca o relație de ordin sentimental-amoros, iar clienta mea a explicat că a fost o relație plasată mai mult în sfera aceasta a unor relații emoționale între o persoană mai în vârstă și una mai tânără. Persoana mai în vârstă poate că și-a dorit mai mult, dar nu s-a putut.

  Nici acuzația nu este în acest sens, că Simona a șantajat sau constrâns în vreun fel. Domnul italian care este o persoană respectabilă, om de afaceri, pricepută să facă bani și să gestioneze bani, a oferit acești bani Simonei pentru că așa cum a și recunoscut a fost o afecțiune foarte mare pentru această femeie. Pentru mine, ca specialist este o întrebare, unde încetează sfera raporturilor civile și începe sfera raporturilor penale. Dacă cineva simte ceva pentru o persoană și apoi nu mai simte, poate fi acuzat că a rupt un contract emoțional sau sentimental?“.

  Rechizitoriul este foarte amplu, având peste 400 de pagini.

  Ce acuzații i se aduc

  Simona Daniela Mărgăian deține vilă în comuna Scoarța și etalează o viață de lux va fi judecată pentru înșelăciune în formă continuată cu consecințe deosebit de grave. Aceasta a fost chiar reținută pentru 24 de ore, în urmă cu doi ani.

  Potrivit anchetatorilor, în perioada mai 2015 – septembrie 2017, în mod repetat, aceasta a indus în eroare septuagenarul italian, pe care l-a deposedat de suma de 780.000 de euro. Aceasta i-ar fi promis că se vor căsători și vor avea o viață fericită împreună. Procurorii au instituit sechestru asigurator pe o parte din averea acesteia, printre care și vila din Scoarța.

  Italianul a susținut, în plângerea depusă, că fost escrocat sentimental și că a vândut un apartament în zona centrală din Milano, iar toți banii i-a dat frumoasei gorjence. De asemenea, acesta a spus că i-a oferit multe alte cadouri și alte sume de bani. Thiella Francesco a povestit că Simona a început să-i ceară sume de bani pe motiv că era bolnavă şi avea nevoie de tratament. De asemenea, i-a cerut bani pentru a cumpăra o locuință în care urmau să se mute.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: