spot_img
22.1 C
Târgu Jiu
joi, septembrie 21, 2023
Altele
  AcasăActualitateCamion al firmei primăriei Motru, filmat cu drona în timp ce aruncă...

  Camion al firmei primăriei Motru, filmat cu drona în timp ce aruncă plăci din beton pe malul râului

  Un camion al S.C. Direcția Publică Motru S.A, societate aflată în subordinea Consiliului Local Motru, a fost filmat, inclusiv cu drona, în momentul în care transportă resturi de plăci din beton de lângă Ștrandul Municipal Motru, după care sunt lăsate pe malul râului Motru, la mică distanță de podul către satul Râpa. Imaginile au fost postate pe Facebook, iar Garda de Mediu s-a autosesizat și efectuează cercetări cu privire la acest caz.

  Primarul susține că materialele vor fi folosite la o altă lucrare

  Primarul municipiului Motru, Cosmin Morega, a precizat că betoanele nu au fost abandonat, ci depozitate pentru a fi folosite la consolidarea unui picior al podului peste râul Motru, în urma unei discuții cu reprezentanții Sistemului de Gospodărire al Apelor Gorj: „Betoanele erau lăsate acolo de peste 20 ani. Se aflau pe o anumită zonă de pe domeniul public. Au fost efectuate lucrări la rețeaua de  gaze și era normal să fie luate de acolo pentru că 20 de ani de ani nu au fost ridicate.

  Au fost duse câteva în satul Râpa pentru a putea fi depozitate acolo pentru a fi folosite apoi la consolidarea podului de la Râpa, în urma discuțiilor avute cu reprezentanții de la Apele Române, care ne-au și sugerat să găsim o variantă de consolidare, având în vedere că albia râului în suprafață de 20 de metri în amonte și aval este în proprietatea UAT -urilor.

  Le-am dus acolo pentru a depozita și o persoană juridică bine influentă s-a gândit să pună drona să facă o filmare, să folosească o mașină acoperire cu scopul de la ne intimida, șantaja, pentru că vrem să respectăm legea.

  Nu sunt acolo aruncate, ci depozitate pentru a putea fi folosite la îndiguirea malului și cele care vor rămâne vor fi duse la un loc de depozitare“.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: