spot_img
17.3 C
Târgu Jiu
joi, septembrie 28, 2023
Altele
  AcasăMondenConcubina lui Gheorghe Avram: "Îl iubeam. Avea sufletul bun"

  Concubina lui Gheorghe Avram: „Îl iubeam. Avea sufletul bun”

  Un altfel de om, decât cel descris, prin faptele săvârşite de-a lungul timpului. Aşa îl descrie concubina lui Gheorghe Avram, cea care i-a fost alături de mai bine de un an de zile. Femeia, cu zece ani mai în vârstă decât presupusul criminal, Avram, povesteşte că era un om blând cu ea. Cu toate că plânge după iubitul său, femeia spune că nu va merge după el la puşcărie, dacă este vinovat de toate acuzaţiile.

  Iuliana Curelea, în vârstă de 52 de ani, din Ţicleni, lucrează la Primăria Ţicleni şi avea de mai bine de un an de zile, o relaţie de concubinaj cu Gheorghe Avram, cel suspectat de crima din cazul Ţundrea, dar şi autorul a numai puţin de cinci infracţiuni săvârşite într-o singură noapte. Femeia îl iubeşte pe Avram şi a rămas şocată să audă că iubitul ei este autorul mai multor fapte penale. „Îl cunosc pe Avram încă dinainte de a fi închis. Era atunci căsătorit cu Ramona. Eu l-am iubit, dar acum, de un an şi jumătate suntem împreună. Nu m-a jignit niciodată şi nu s-a purtat urât cu mine. Îl iubeam că avea sufletul bun. Era gospodar şi făcea cumpărăturile pentru toată săptămâna pentru mama lui. Aducea bani frumoşi, că muncea cu ziua“ a spus concubina lui Gheorghe Avram.

  „Îşi căuta o fată să se însoare“

  Idila dintre Avram şi Iuliana, a fost pentru Iuliana cea mai fericită parte a vieţii sale. Şi asta pentru că, potrivit femeii, alături de Gheorghe Avram, a cunoscut fericirea. „Am trăit mai bine cu el decât cu fostul soţ. Avram îmi vorbea frumos, se purta frumos cu mine, nu era violent şi nu aveam motive să îl bănuiesc despre vreo crimă ceva. Nu mi-a povestit nimic din viaţa lui, nici măcar de crima pe care a recunoscut-o şi pentru care făcut puşcărie. Acum, am aflat că el a făcut multe prostii pe aici, m-a sunat în seara în care le-a făcut şi mi-a spus că este în Ţicleni cu încă cineva. L-am rugat să rămână peste noapte la mine dar a refuzat”, a mai povestit concubina lui Avram. Aceasta mai spune că, relaţia dintre ei doi nu ar fi avut vreun final fericit, pentru că ea este mai mare ca vârstă decât Avram, dar că acesta îşi căuta o soţie. „Îi mai fugeau ochii după femei că e mai tânăr ca mine. El îşi căuta o fată cu care să se însoare că nu-i mai plăcea cum spăla rufele mama lui. Acum, dacă a făcut faptele să le tragă, eu nu mă duc după el la puşcărie”, a mai spus Iuliana, hotărâtă să-şi vadă de viaţa ei.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: