spot_img
16.2 C
Târgu Jiu
joi, septembrie 28, 2023
Altele
  AcasăNews AlertA doua victorie consecutivă pentru CSM Târgu Jiu, după un joc solid

  A doua victorie consecutivă pentru CSM Târgu Jiu, după un joc solid

  CSM Târgu Jiu a reuşit să obţină sâmbătă, 13 noiembrie, pe teren propriu, cel de al doilea succes consecutiv în Liga Naţională, după o prestația consistentă în fața echipei CSM Galaţi. Scorul întâlnirii a fost 92-74. Meciul s-a jucat fără spectatori.

  Antrenorul Davitkov a început cu Porter Troupe, Kevin Allen, Brandon Sly, Stefan Glogovac şi Octavian Ilie. Primul act a fost foarte disputat. Gălăţenii au fost cei care au deschis tabela, dar a venit imediat replica gorjenilor prin Kevin Allen cu 5 puncte consecutive, urmat de Porter Troupe, tot cu 5 puncte consecutive, iar tabela indica 10-8 pentru CSM Târgu Jiu. Oaspeţii au dat o replică tăioasă şi au trecut la conducere, 10-14, dar CSM a revenit în avantaj prin punctele marcate de Stefan Glogovac şi din nou Kevin Allen. Jocul a fost în continuare echilibrat. Echipa din Galați a reușit chiar să egaleze la 23, dar Titus Nicoară şi Malik Morgan îşi aduc echipa în avantaj, iar scorul după prima repriză este 30-25 pentru CSM Târgu Jiu.

  Sfertul doi a fost unul foarte echilibrat, dar baschetbaliștii echipei CSM Târgu Jiu se impun cu 19-18 în sfertul 2 şi intră la vestiare cu 6 puncte avans, scor 49-43.

  CSM Târgu Jiu a reușit să se desprindă pe tabela de marcaj după pauză

  CSM Târgu Jiu reușește să se desprindă clar pe tabela de marcaj în sfertul 3. Echipa noastră începe în forţă cu un run de 7-0 reuşit de Malik Morgan, Porter Troupe şi Titus Nicoară, care duc scorul la 56-43. Punctele reușite de CSM Târgu Jiu continuă cu Brandon Sly și Malik Morgan. CSM Târgu Jiu se impune şi în actul 3 cu 25-20 şi intră în decisiv cu 11 puncte avans, scor 74-63.

  Ultimul act a însemnat și cea mai mare diferență dintre cele două echipe, scor 18-11.

  Cel mai bun marcator al gorjenilor a fost Kevin Allen cu 23 de puncte, 11 recuperări şi o pasă decisivă, fiind urmat de Brandon Sly cu 21 de puncte, 5 recuperări şi 5 asist-uri, în timp ce Malik Morgan a strâns 16 p, 8 recuperări şi o pasă decisivă.

  Antrenor: „Sperăm să legăm victoriile“

  Jordanko Davitko, antrenorul principal al CSM Târgu Jiu, a spus că programul a reprezentat un avantaj pentru că CSM, care este o echipă în formare, a întâlnit echipe puternice în prima parte a campionatului: „Am reușit să legăm două victorii succesive, la Sibiu și cu Galați. Am făcut o apărare foarte bună după minutul 15. Adversarii nu au reușit să găsească atât de ușor calea spre coș. Programul este un mare dezavantaj, pentru că suntem o echipă nouă, dar ne așteptăm să jucăm de la meci la meci mai bine și vom arăta mai bine ca echipă“.

  Antrenorul formației CSM Târgu Jiu speră ca echipa să lege în continuare victoriile, următoarea confruntare fiind cu Rapid București: „Fiecare meci este important pentru noi și sperăm să legăm victoriile. Sperăm să facem un meci bun în etapa viitoare împotriva celor de la Rapid. Vom avea apoi o pauză de 20 de zile, timp în care putem să pregătim următoarea parte a campionatului“.

  Alin Petre

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: