spot_img
16.8 C
Târgu Jiu
miercuri, septembrie 27, 2023
Altele
  AcasăNews AlertContracte încetate la CSM Târgu Jiu

  Contracte încetate la CSM Târgu Jiu

  Echipa feminină de handbal senioare a CSM Târgu Jiu s-a despărţit de opt jucătoare la finalul sezonului recent încheiat. Sara Abed Kader, Bianca Aron, Lia Cosmina Cozma, Florentina Moisin, Petruța Argyelan, Diana Șamanț, Andreea Rotaru și Georgiana Cristina Predoi sunt jucătoarele cu care oficialii clubului gorjean au ajuns la un acord de încetare a raporturile contractuale.
  Performanţa este una destul de mare, la doar doi ani de existență a clubului gorjean. Faptul că formația din Târgu Jiu s-a calificat la acest turneu final de promovare în Liga Florilor și că a terminat pe un onorabil loc 6 la nivelul întregii divizii A, arată că proiectul handbalistic de la Târgu Jiu este unul viabil și de viitor. Un aport important la realizarea acestei performanțe l-au avut și jucătoarele care și-au încheiat raporturile contractuale cu CSM Târgu Jiu: Sara Abed Kader, Bianca Aron, Lia Cosmina Cozma, Florentina Moisin, Petruța Argyelan, Diana Șamanț, Andreea Rotaru și Georgiana Cristina Predoi.

  „Le mulțumim pe această cale pentru profesionalismul de care au dat dovadă în perioadă petrecută la Târgu-Jiu. Le mulțumim pentru munca depusă la CSM Târgu Jiu și le urăm mult succes pe mai departe!”, au transmis oficialii Clubului.

  Pentru CSM Târgu Jiu urmează un nou capitol, un nou sezon. Pe lângă jucătoarele rămase în lot, oficialii clubului gorjean poartă în aceste zile tratative cu mai multe handbaliste pentru reîntregirea lotului. Reunirea lotului pentru noul sezon competițional este programată pentru data de 20 iulie.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: