spot_img
15.7 C
Târgu Jiu
sâmbătă, septembrie 30, 2023
Altele
  AcasăActualitateO firmă ce prestează lucrări în Târgu Jiu face angajări

  O firmă ce prestează lucrări în Târgu Jiu face angajări

  Societatea care efectuează lucrări pe centura Municipiului Târgu Jiu caută personal. Firma a preluat lucrarea dar nu a avut în vedere că pentru realizarea investiției are nevoie de muncitori.

  Astfel, s-a trezit în plină vară că nu are cu cine să lucreze. Societatea SECOL face ce face și găsește scuze pentru a evita activitatea pe șantierul din Târgu Jiu. Și-au adus utilaje dar nu are cine să le manevreze deoarece au uitat de muncitori. „Am avut o discuție cu noul reprezentant al societății care construiește. Este vorba despre o persoană nou adusă pentru a se ocupa de această lucrare. Se fac angajări, am înțeles că au dat mai multe anunțuri în acest sens. Nu au personal dar și-au asumat că vor termina lucrarea la termenul stabilit în contract. Eu sper să facă acest lucru pentru că ne dorim cu toții ca această lucrarea să fie finalizată cât mai repede”, a declarat prefectul Corneliu Răducan Morega.

  Te-ar mai putea interesa

  1 COMENTARIU

  1. Bă handicapaților cum a ți primit firmă la licitație fără angajați. Normal ar fi ca toți cei care au fost în comisia de atribuire să fie arestați și sechestru pe bunurile care le au pînă la recuperarea prejudiciul creat.Faptul că nu a început la termenul stabilit prin creșterea prețurilor la nivel global duce la cresterea preturilor la lucrare.Atunci pt a recupera diferența suportată pînă la urmă din banii contribuabililor luați banii incompetentilor care nu au rezolvat contractul și au făcut atribuirea. S.c Ydail termina de două ori mai repede rahatul ăsta de lucrare atribuită pînă la urmă pe criterii politice. Să plătească cu libertatea pt.a da exemplu. Unde e Drula să ia măsuri?

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: