spot_img
21.5 C
Târgu Jiu
vineri, septembrie 22, 2023
Altele
  AcasăNews AlertProgramele DJST Gorj fără priză la tineri

  Programele DJST Gorj fără priză la tineri

  Activitate restrânsă la Direcția Județeană pentru Tineret și Sport Gorj. Tinerii nu mai sunt atrași de programele derulate de singura instituție care ar trebuie să vegheze la buna dezvoltare a adolescenților.

  După ce activitatea în taberele școlare a fost suspendată din motive pandemice, nici acțiunile desfășurate în 2021 nu au avut priză la beneficiari.

  “Desfășurarea activităților sportive se fac în baza unui calendar sportiv județean aprobat de către Ministerul Tineretului și Sportului. In anul 2021 în perioada mai – august s-au desfășurat un număr de cinci acțiuni sportive la care au participat 350 de copii și tineri din mediul urban și rural. Problemele întâmpinate de către instituția noastră nu sunt neapărat cele provocate de pandemie, acestea fiind și lipsa de interes a copiilor și tinerilor de a participa la acțiunile și activitățile pe care instituția noastră le desfășoară, având în vedere că toate acestea sunt gratuite. Ca propuneri și măsuri pentru creșterea numărului de participanți la aceste activități ar fi un parteneriat de colaborare între mai multe instituții care au în domeniu de activitate educația, formarea și angajarea tinerilor”, au transmis oficialii.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: