spot_img
16.3 C
Târgu Jiu
miercuri, septembrie 27, 2023
Altele
  AcasăNews AlertVezi când se redeschide groapa de gunoi din Târgu Jiu!

  Vezi când se redeschide groapa de gunoi din Târgu Jiu!

  Luna viitoare depozitul de deșeuri ecologice din Târgu Jiu ar trebui să își reia activitatea. Autoritățile susțin că societatea a respectat graficul impus și că s-au făcut investiții importante în baza cărora depozitul va putea funcționa.
  Prefectul de Gorj Corneliu Răducan a mers săptămânal în control la groapa de gunoi din zona Slobozia. La ultima vizită i s-a transmis că lucrările de conformare solicitate de agențiile de mediu sunt aproape gata.“La groapa de gunoi știu că se apropie termenul până la care trebuie să se conformeze. Din discuțiile cu reprezentanții societății care administrează groapa de gunoi am înțeles că este posibil ca termenul să fie devansat iar lucrările să fie efectuate mai devreme cu o săptămână. Am înțeles că acea falcă despre care toți facem vorbire a plecat către România, din Anglia, urmează să ajungă, să fie montată, să se facă probele tehnologice și să se dea drumul la instalație”, a transmis prefectul Corneliu Răducan.

  Autoritățile județene dau asigurări că până la redeschidere nu vor mai fi problem cu ridicarea deșeurilor, pe raza județului Gorj. “Din informațiile mele, pe data de 13 iunie ar trebui să fie gata investiția de la groapa de gunoi din Târgu Jiu. Până la redeschidere, presatatorul Supercom va ridica în continuare deșeurile la același preț”, a transmis vicepreședintele Consiliului Județean, Dorin Tașcău.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: