spot_img
23.8 C
Târgu Jiu
miercuri, iunie 26, 2024
Altele

    Bârfe

    A apărut „rtv.net“. Dacă aveți curiozitatea să îl accesați o să convingeți că „Televiziunea tuturor gorjenilor“ devine o armă importantă în războiul Elan vs. Sebastian. Apropos cum era și firesc și sloganul s-a schimbat, acum este :„Noi facem realitatea“. Giovani Becali ar spune: „De la brâu în jos“. Lăsând la o parte lupta intergalactică dintre Elan și Sebastian, rămâne fireasca întrebare ce stă pe buzele celor care au mai rămas la RTV Gorj: „Și cu noi cum rămâne?“. Mai ales că multe televiziuni din Gorj respiră tot mai greu …Răspunsul e dincolo de noi …

     

    Venirea lui Dan Ilie Morega la şefia UNPR Gorj nu le-a picat bine tuturor, mai ales a unor „reprezentanţi marcanţi” ai partidului. Mai mult decât atât, se pare, potrivit unor şoptitori din cadrul uniunii gorjene, s-au făcut şi drumuri pe la şeful Oprea, pentru a „împiedica” numirea lui Morega, în fruntea partidului. Ce nu ştiu aceştia însă, este că „cine sapă groapa altuia…cade singur în ea”.

     

    Dani Oţil se pare, preferă, din ce în ce mai mult traseul Transalpina. În timp ce Mihaela Rădulescu îşi vede de treburile ei prin capitală, sau de ce nu la Monaco, unde se pare că îi prieşte aerul, din ce în ce mai mult, amorezul Dani nu se dezminte de la ieşirile cu băieţii, însoţiţi de motoare. Astfel că, matinalul Dani a fost surprins în acest week-end, „dând o raită” cu motorul, pe traseul amintit. În urmă cu câteva săptămâni, acesta a fost din nou surprins în staţiunea montană Rânca. Să fie vorba doar de plăcerea de a „vizita” Rânca sau Dani Oţil a pus ochii pe un teren pentru o vilă sau de ce nu, pe o „vecină matinală“ cu bunicii de pe la Novaci?

     

     

    Te-ar mai putea interesa

    De sărbători…

    Schengen…

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
    error: Content is protected !!