spot_img
23.8 C
Târgu Jiu
miercuri, iunie 26, 2024
Altele

    Bârfe

    Se zvoneşte prin târg că liderul femeilor din PDL Gorj, Maricica Moţa este destul de precaută, când vine vorba de alegerile din 2012, astfel că a început să facă, deja, anticampanie PSD, în localităţile de sub munte. Munca este brăţară de aur.

     

    Şoptitorii vorbesc deja că marele investitor italian, adus de Ponta la Bumbeşti-Jiu se gândeşte să plece ca de altfel toţi agenţii economici de prin zonă. Motivul: unul cât se poate de normal, pentru anormalitatea din România: pentru că se percepe taxa pe tufişuri.

     

    Ce-i în mână nu-i minciună. Pe această premisă par să meargă şi cei care s-au ocupat de modernizarea şi reabilitarea Centrului de Agrement Săcelu, care au cheltuit deja, banii de la SNLO, destinaţi utilării Noi Cantine. Se zvoneşte pe la colţuri că reprezentanţii centrului mai au nevoie de bani, pentru finalizarea investiţiei, adică utilarea propriu-zisă, dar nu mai au de unde să dea….Poate din cer să mai cadă ceva…

     

    Se vorbeşte pe la colţuri că primarii cu mandate din PSD sunt pe picior de plecare din partid, nemulţumiţi de actuala conducere şi că aşteaptă modul de împărţire al funcţiilor, după care vor lua o decizie. Se prea poate, doar vin alegerile.

     

    „La ceas de seară” Ionel Manţog s-ar fi confesat unui apropiat că va reveni pe scena politică a judeţului. Surprize, surprize.

     

    Se aude prin cercurile din lumea „mondenă” din Gorj că Bote de Târgu-Jiu ar fi fost eliminat din competiţia „Burlăciţa”, difuzată pe un post naţional de televiziune. Se pare, vorbesc „invidioşii” că Bianca s-ar cam fi săturat de Claudiu, modelul gorjean, pentru că nu a reuşit să o impresioneze cu nimic. Fără supărare, nici unul dintre băieţi, sigur nu va fi ales, pentru că Bianca, surpriză s-ar fi cuplat din nou cu Prinţul Cristea.

     

     

    Articolul precedent
    Articolul următor
    Te-ar mai putea interesa

    De sărbători…

    Schengen…

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
    error: Content is protected !!