spot_img
23.8 C
Târgu Jiu
miercuri, iunie 26, 2024
Altele

    Bârfe:

    – Petrecerea ocazionată de botezul lui David, băiatul lui Cătălin Măruţă şi al Andrei, a fost motiv de bârfă printre invitaţii din Gorj. Astfel, cei prezenţi au „criticat” ţinutele vedetelor, dar mai ales meniul, care nu s-ar fi ridicat la „standardele” oferite în Târgu-Jiu. Una peste alta, gorjenii prezenţi la evenimentul monden spun că s-au simţit bine, chiar dacă a fost destul de obositor având în vedere distanţa până la Bucureşti.

     

    – Elena Udrea şi-a petrecut o noapte în staţiunea Rânca, înainte să ajungă la Târgu-Jiu pentru semnarea celor două contracte de finanţare. Autorităţile au avut interdicţie să vorbească despre vizita ministresei, pentru ca să nu fie deranjată de jurnaliştii curioşi.
    – Şi tot despre „blonda de la minister” se aude că va promova staţiunea Rânca, dacă i se va găsi şi ei un loc pentru o mică pensiune sau un hotelaş. Oare aşa să fie ???

     

    – Mugurel Surupăceanu şi Vasile Popeangă se pare că nu mai sunt pe lista „preferaţilor la alegerile parlamentare de anul viitor. Cu reorganizarea asta….încurcate mai sunt căile politicii. Oare ce se fac cei doi domni obişnuiţi(sau nu) cu picoteala din fotoliile de la Casa Poporului.

     

    – Nici nu s-a acomodat bine cu statutul de şef de cabinet al celui mai important om din PSD, că se şi vedere succesor…la Parlamentul….că doar nu credeaţi la şefia PSD. Claudiu Teodorescu i-ar fi cerut şefului Ponta să-i găsească şi lui un loc călduţ de deputat în viitoarea legislatură.

     

    – Pe modelul „reginei” din vămi, la Gorj se prefigurează un fel de „rege” al motorinei. Cum care motorină ? Cisternele pentru care Iustin Moţa şi alte trei persoane au stat la răcoare în arestul IPJ. Surprize, surprize! Dormi liniştit…DNA cercetează pentru tine!

     

     

    Te-ar mai putea interesa

    De sărbători…

    Schengen…

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
    error: Content is protected !!