spot_img
16.4 C
Târgu Jiu
vineri, septembrie 22, 2023
Altele
  AcasăNationalUPDATE Cîțu și Vîlceanu demiși din funcțiile de președinți de filiale PNL

  UPDATE Cîțu și Vîlceanu demiși din funcțiile de președinți de filiale PNL

  Foto: Inquamfotos/Alexandra Pandrea

  Fostul prim ministru Florin Cîțu și apropiatul său, fostul ministru de finanțe Dan Vîlceanu au fost demiși luni din funcțiile de președinți interimari ai organizațiilor PNL de la București-Sector 3 și, respectiv, Gorj. Cei doi l-au criticat în partid tocmai pe președintele PNL, primul ministru Nicolae Ciucă.

  UPDATE

  Decizia a fost luată în cadrul Biroului Politic Național al PNL. În termen de 30 de zile conducerea centrală a partidului va numi la Gorj noul președinte al organizației județene. Analiza asupra PNL Gorj va fi făcută de o comisie din care fac parte Dan Motreanu, prim-vicepreședinte PNL, Gigel Știrbu și Robert Sighiartău. „Au fost luate decizii în ceea ce priveşte clarificarea conducerii filialei PNL la Sectorul 3, deoarece e o chestiune de ieşire din termen şi a fost numit un prim-vicepreşedinte care are termen 30 de zile să vină cu o propunere de preşedinte interimar şi o dată pentru organizarea alegerilor, iar la PNL Gorj, am numit un prim-vicepreşedinte, astfel încât să clarificăm situaţia filialei, urmând ca în 30 de zile să alegem un preşedinte al filialei”, a declarat Nicolae Ciucă, după şedinţa BPN al PNL, care a avut loc luni la Parlament.

  Pe surse: cine va fi președinte PNL Gorj

  Potrivit unor surse interne, prima opțiune pentru șefia PNL Gorj este chiar liderul organizației municipale, primarul Marcel Romanescu. De altfel, acesta și-a arătat disponibilitatea de a candida pentru șefia PNL Gorj, atunci când situația o va permite. Marcel Romanescu a criticat situația din PNL Gorj, când organizația a ajuns la mâna primarului din Novaci, Dumitru Leuștean, urmare a autosuspendării lui Dan Vîlceanu din funcția de șef de organizație județeană, solicitând de mai multe ori conducerii centrale să intervină pentru evitarea discuțiilor. De asemenea, Romanescu a fost vocal și când Vâlceanu s-a întors la PNL Gorj, cu ocazia căderii lui Câțu de la conducerea Guvernului. În timpul acestuia, Vâlceanu a lăsat organizația județeană, pentru funcțiile de secretar general al PNL și cea de ministru de Finanțe.

   

  Te-ar mai putea interesa

  1 COMENTARIU

  1. Noi românii nu știm decât să distrugem ce e. bun și să înlăturăm din funcții oamenii școliți și care știu ce au de făcut….cei care nu fura ,care au făcut școala pe bune și nu înțeleg oamenii fățarnici Dl Câțu a fost un om prea naiv -pacat dar PNL își va primi plăcintă se va vedea la alegeri

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: