spot_img
25.8 C
Târgu Jiu
sâmbătă, septembrie 23, 2023
Altele
  AcasăPoliticDe ce nu au votat pesediștii organigrama Primăriei Târgu Jiu?!

  De ce nu au votat pesediștii organigrama Primăriei Târgu Jiu?!

  Social-democrații nu au participat la votul dat pentru modificarea organigramei Primăriei Târgu Jiu. Motivele pentru care consilierii locali ai PSD au acționat astfel țin de modul în care a fost făcută această modificare de funcții. “Nu am participat la acel vot, nu am votat nici împotrivă, nici nu ne-am abţinut. Am considerat că anumite proiecte de pe ordinea de zi, inclusiv această organigramă, au fost introduse într-un mod nelegal. Nu am participat la votarea organigramei pentru a trage un semnal de alarmă cu privire la acest aspect. Am avut o discuţie de grup şi am stabilit acest lucru, pentru a trage un semnal de alarmă”, a declarat Luis Popa, consilier local PSD.

  Pregătiri din timp

  În privința celor vizați direct, pesedistul susține că unii sunt afectați de modificările făcute, alții nu. “Este o clasă care va fi afectată de această reorganizare. Totodată, ni s-a recunoscut că o parte din cei afectați vor fi transferați. Unii, care au știut, și-au pregătit terenul, alții urmează să fie dați afară. Vrem ca toți, cei care au intrat în reorganizare să fie tratați egal”, a mai transmis social-democratul.

  Te-ar mai putea interesa

  2 COMENTARII

  1. Nu ați votat ca sunteți cei care mâncați bani statului degeaba cu Poliția Locală, pai noi suntem săraci lipiți pământului și vouă va trebuie Politie Locală ??? Desfințarea cât m ai urgentă !

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: