spot_img
26.8 C
Târgu Jiu
miercuri, septembrie 27, 2023
Altele
  AcasăHeadlinesPrimăria Rovinari oferă, de sărbători, dulciuri și tichete sociale

  Primăria Rovinari oferă, de sărbători, dulciuri și tichete sociale

  Autoritățile din Rovinari vin și anul acesta în sprijinul cetățenilor ce beneficiază de servicii sociale. Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, cei mari și cei mici, vor primi tichete sociale și pachete cu dulciuri în valoare de 60 de lei.

  Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, Consiliul Local al orașului Rovinari și Primăria Rovinari, va acorda beneficii sociale constând în tichete sociale cu o valoare de 60 lei/tichet, pentru familiile/persoane cu domiciliul sau reședința pe raza administrativ teritorială a orașului Rovinari, ale căror venituri/membru de familie se încadrează până la suma de 530 lei/ luna( limita maximă admisă pentru beneficiarii de alocație pentru susținerea familiei, conform Legii nr. 277/2010) și pachete cu dulciuri în valoare de 60 lei/pachet/copil, pentru copiii proveniți din familiile beneficiare de tichete sociale, până la vârsta de 18 ani (inclusiv pentru cei care au împlinit vârsta, dar fac dovada că frecventează cursurile liceale sau cursuri de școli profesionale).

  Programări

  Înscrierile se efectuează începând cu data de 08.11.2021-26.11.2021, orele 10.00-15.00 în incinta Clubului Vârstnicilor unde se va elibera un bon de ordine pe care îl va prezenta  persoana înscrisă la distribuirea tichetului în data programării.

  Tichetele sociale se vor distribui familiilor după cum urmează:
  – la persoanele singure și familii cu doi membri – un  tichet;
  – la familiile compuse din 3-5 membrii – două tichete;
  – la familiile compuse din  peste 5 membrii – trei tichete.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: