spot_img
16.4 C
Târgu Jiu
sâmbătă, aprilie 27, 2024
Altele
    AcasăSportEchipa de handbal feminin CSM Târgu Jiu a fost învinsă de SCM...

    Echipa de handbal feminin CSM Târgu Jiu a fost învinsă de SCM Râmnicu Vâlcea

    CSM Târgu Jiu a pierdut, miercuri, 31 ianuarie, partida disputată în deplasare, cu SCM Râmnicu Vâlcea. Gazdele s-au impus cu 28-22, într-un meci care a contat pentru etapa a 15-a din Liga Florilor.

    Sala Traian din Râmnicu Vâlcea a găzduit, o partidă intensă echilibrată în cea mai mare parte a sa, dar care a fost decisă de echipa gazdă în ultimele 10 minute de joc. CSM Târgu Jiu a făcut o primă repriză foarte bună la Vâlcea, în care a jucat de la egal la egal cu echipa gazdă și în care a condus minute bune pe tabela de marcaj. Cu o oarecare doză de șansă, vâlcencele au marcat de două ori în finalul primei reprize. Vâlcea a intrat cu 17-15 la pauză. CSM Târgu Jiu a ținut aproape și în repriza secundă, și doar pe final de meci, în ultimele 10 minute, Vâlcea a reușit să se desprindă pe tabelă.

    Pivotul Ana Ciolan, cu 6 goluri, a fost cea mai bună marcatoare a CSM Târgu Jiu. În meciul de la Vâlcea a ieșit în evidență și gooalkeperul CSM Târgu Jiu, Ekaterina Dzhukeva, care a avut 14 intervenții pe parcursul meciului.

    „Suntem foarte mulțumiți de atitudinea și de entuziasmul pe care l-au avut fetele“

    Liviu Andrieș s-a declarat mulțumit de atitudinea echipei din acest meci. Antrenorul gorjean consideră că ratările din debutul reprizei secunde au cântărit enorm în derularea ulterioară a partidei: „Meciul cu Vâlcea a fost unul după care suntem foarte mulțumiți de atitudinea și de entuziasmul pe care l-au avut fetele. În ciuda rezultatului, rămânem cu foarte multe momente în care am avut un nivel ridicat de joc, atât pe faza de apărare, cât și pe faza de atac, și doar lipsa de concentrare și de șansă poate la finalizare în prima parte a reprizei a doua, când am ratat 4 aruncări de la 7 m și 3 aruncări de 1 la 1 cu portarul, ne-au făcut ca pe final de joc să nu mai avem puterea de a reveni”.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: