spot_img
22.1 C
Târgu Jiu
joi, septembrie 21, 2023
Altele
  AcasăSportMeci de verificare pentru echipa de baschet CSM Târgu Jiu

  Meci de verificare pentru echipa de baschet CSM Târgu Jiu

  Echipa de baschet a CSM Târgu Jiu îşi continuă seria meciurilor amicale din presezon cu o partidă împotriva nou-promovatei, CS Vâlcea. Partida se va disputa la Târgu Jiu, marţi, 29 august, de la ora 18.00. 

  Gorjenii au fost solicitaţi de oficialii grupării vâlcene, pentru a disputa un meci amical la Târgu Jiu pe parcursul săptămânii viitoare, chiar dacă CS Vâlcea a fost invitată şi la Cupa Târgu Jiu, care se va disputa pe 2 şi 3 septembrie. Claudiu Alionescu, directorul tehnic al grupării gorjene consideră că este un test extrem de util pentru echipa noastră, în perspectiva omogenizării relaţiilor de joc: „În urma solicitării echipei din Vâlcea am reuşit să organizăm încă un meci amical. Este îmbucurător faptul că reuşim să jucăm un meci amical în plus faţă de programul iniţial, chiar dacă echipa din Vâlcea va onora şi prezenţa la turneul din weekendul următor, şi s-ar putea să ne întâlnim din nou. Suntem o echipă total schimbată faţă de sezonul trecut şi este clar că avem foarte mult de lucru la relaţiile de joc, astfel că un meci amical este cel mai bun prilej. Mulţumim echipei din Vâlcea pentru deschidere şi oportunitate”.

  PROGRAM MECIURI AMICALE

  În perioada 2-3 septembrie, CSM Târgu-Jiu va organiza ”Cupa Târgu Jiu”, un turneu la care participă CSM Târgu Mureș, SCM U Craiova și CS Vâlcea. În perioada 8-10 septembrie, CSM Târgu Jiu va participa la un alt turneu amical, la Constanța, unde CSM Târgu Jiu va juca cu echipa gazdă și cel mai probabil cu Dinamo București. Programul de meciuri și datele de disputare pot suferi modificări, în funcție de disponibilitatea echipelor, modificări de care vă vom anunța în timp util.

  LIGA NAȚIONALĂ DE BASCHET MASCULIN

  Baschetbaliștii de la CSM Târgu Jiu și-au aflat adversarul din prima etapă a campionatului 2023-2024 din Liga Națională de Baschet Masculin. CSM Târgu Jiu va începe noua stagiune din Liga Națională, în deplasare, pe 23 septemebrie 2023, pe terenul echipei Dinamo București. Gruparea gorjeană va sta în etapa a-2-a, astfel că primul meci pe teren propriu se va disputa în etapa a-3-a, pe 11 octombrie, cu CSM Galați. CSM Târgu Jiu a fost repartizată în Conferința A alături de U-BT Cluj-Napoca, Rapid București, CSO Voluntari, SCM Timișoara, Dinamo București, CSM Galați, Laguna București și Corona Brașov.

  În prima fază a LNBM, ediția 2023-2024, se joacă în fiecare conferință în sistem tur-retur, rezultând 16 jocuri pe parcursul a 18 etape. În faza a II-a a campionatului, se formează două grupe. În prima grupă, vor ajunge primele 5 clasate din fiecare Conferință, care alcătuiesc Grupa 1-10, în timp ce ultimele 4 clasate din fiecare Conferință vor alcătui Grupa 11-18.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: