spot_img
24.7 C
Târgu Jiu
marți, septembrie 26, 2023
Altele
  AcasăActualitateAnchetă internă la Spitalul Județean, după decesul unui pacient

  Anchetă internă la Spitalul Județean, după decesul unui pacient

  Conducerea Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu a decis miercuri declanșarea unei anchete interne la unitatea medicală, după decesul unui pacient.

  Este vorba de un bărbat, în vârstă de 72 de ani, din satul Iași, comuna Drăguțești. Bătrânul s-a simțit rău pe 8 martie și a fost adus de către rude la unitatea medicală. A fost internat la Secția Boli Infecțioase, fiind considerat suspect COVID. După testare, s-a constatat că bărbatul nu este infectat cu coronavirus. Ulterior, rudele au fost anunțate că pacientul, care continua să aibă probleme de sănătate, a fost transferat la Secția ATI, din cadrul Spitalului 700. Aici s-a produs și decesul, în data de 16 martie.

  Fiul bărbatului a declarat public faptul că părintele său a murit cu zile și că nu ar fi primit vreun tratament, întrucât nu avea branulă. Mai mult decât atât, când l-a vizitat la spital, fiul l-ar fi găsit pe bătrân dezbrăcat pe un pat și cu geamurile de la salon deschise, când afară era 1 grad Celsius.

  Rudele celui decedat cer ca autoritățile să facă verificări în acest caz. Primii care s-au sesizat sunt șefii Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu, care au declanșat o anchetă internă.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: