spot_img
16.1 C
Târgu Jiu
sâmbătă, septembrie 30, 2023
Altele
  AcasăActualitateCe mesaj a transmis firma Polaris

  Ce mesaj a transmis firma Polaris

  Societatea care ridică gunoiul din Târgu Jiu și nu numai, Polaris M Holding, își suspendă activitatea începând de marți, 23 martie 2021. Firma a trimis și un mesaj în acest sens.

  ”Ca urmare a deciziei luată de Agenția pentru Protecția Mediului Gorj, de a suspenda activitatea depozitului ecologic conform din Târgu Jiu, Polaris M Holding este obligată să sisteze activitatea de colectare și transport a deșeurilor municipale din orașul Bumbești Jiu, comuna Peștișani și municipiul Târgu Jiu, începând cu data de 23 martie 2021. În data de 15 martie 2021, Agenția pentru Protecția Mediului Gorj a decis suspendarea autorizației de mediu pentru depozitul de deșeuri operat de Polaris Mediu la Târgu Jiu, urmând ca, începând cu data de 23 martie, deșeurile municipale sa nu mai fie depozitate la acest depozit. Astfel, Polaris se regăsește în situația limita de a nu mai colecta deșeurile de pe raza județului Gorj, neavând, practic, unde să le depoziteze”, transmite societatea Polaris.

  Reprezentanții firmei de colectare deșeuri mai afirmă faptul că s-a creat o situație foarte gravă. ”Subliniem că situația prezentă este foarte gravă şi trebuie soluționată urgent, deoarece gestionarea necorespunzătoare a deșeurilor are efecte grave asupra sănătății populației și asupra mediului. Din acest motiv, solicităm tuturor reprezentanților autorităților implicate să identifice, în regim de urgență, soluția optimă pentru a rezolva această situație pentru întregul județ”, se mai arată în documentul Polaris.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: