spot_img
16.1 C
Târgu Jiu
sâmbătă, septembrie 30, 2023
Altele
  AcasăActualitateConcert de muzică ușoară și populară, la Târgu Jiu, în noaptea de...

  Concert de muzică ușoară și populară, la Târgu Jiu, în noaptea de Revelion

  Municipiul Târgu Jiu va marca trecerea dintre ani prin trei evenimente ce vor fi organizate în oraș. Autoritățile au luat decizia de a aduce și la Târgu Jiu sune sonore ale muzicii ușoare care să bucure publicul în seara de Revelion. Doi artiști de renume vor concerta pe scena ce va fi amplasată special pentru eveniment. Seniori se vor bucura și ei de un spectacol de muzică populară susținut de cele mai bune voci ale folcloriștilor gorjeni.

  “Am luat decizia să organizăm trei evenimente în noaptea dintre ani. Un spectacol de trei ore susținut de două voci mari din muzica ușoară și  trei voci de renume din muzica populară, e adevărat din Ansamblul Doina Gorjului. Vom avea și un foc de artificii pe insuliță, iar, noaptea dintre ani se va finaliza cu cununiile de la Poarta Sărutului. Am ținut cont de ceea ce mi-au solicitat tinerii din Târgu Jiu, mai ales că acum două- trei săptămâni, împreună cu ei, am putut obține acel titlu de capitala Tineretului din România pentru 2023 și am zis să nu mai amânăm, oricum, aveam pregătit evenimente pentru 2022. Am zis că începem chiar din ultima zi a anului 2021 pentru a putea păși într-un mod festiv toate evenimentele pe care le dorim organizate anul viitor”, a transmis primarul Marcel Romanescu.

  Dacă vremea va fi favorabilă spectacolul va fi susținut în Piața Prefecturii din Târgu Jiu. Dacă nu, spectacolul va fi mutat pe insulița de pe Jiu.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: