spot_img
12.1 C
Târgu Jiu
miercuri, octombrie 4, 2023
Altele
  AcasăActualitateProces pierdut definitiv de șefa Serviciului de Urbanism din Primăriei Târgu Jiu....

  Proces pierdut definitiv de șefa Serviciului de Urbanism din Primăriei Târgu Jiu. Va fi înlocuită din funcție

  Ermina Pasăre, șefa Serviciului de Urbanism din cadrul Primăriei Târgu Jiu, a pierdut procesul prin care a contestat decizia de eliberare din funcție emisă de primarul municipiului Târgu Jiu, ca urmare a acordării calificativului nesatisfăcător. Decizia a fost luată de către Curtea de Apel Craiova și este definitivă.

  „Admite recursul. Casează în parte sentinţa şi, rejudecând, respinge acţiunea faţă de pârâta Primăria Târgu Jiu ca introdusă împotriva unei persoane fără calitate procesual pasivă. Respinge acţiunea ca nefondată. Menţine restul dispoziţiilor sentinţei. Definitivă. Pronunţată azi, 08.06.2021, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor de către grefa instanţei“, se arată în sentința Curții de Apel Craiova.

  Decizia a fost emisă în urmă cu doi ani

  Ermina Pasăre a primit, în anul 2019, calificativul nesatisfăcător din partea primarului Marcel Romanescu. Decizia a fost contestată în instanța de judecată și, până la urmă, s-a ajuns la o sentință definitivă.

  Aceeași decizie a fost luată și față de directorul economic al Primăriei Târgu Jiu, Narcisa Cîrstea, dar aceasta a procedat în același mod și a contestat hotărârea care a fost luată.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: