spot_img
19.7 C
Târgu Jiu
joi, septembrie 28, 2023
Altele
  AcasăActualitateStudenții de la UCB revin la cursurile fizice

  Studenții de la UCB revin la cursurile fizice

  Studenții Universității „Constantin Brâncuși“ din Târgu Jiu revin de luni, 14 martie, la cursurile în format fizic.

  Decizia a fost luat de către conducerea universității din Târgu Jiu, după ridicarea stării de alertă. Peste 3.200 de studenți sunt înscriși la cursurile Universității „Constantin Brâncuși“.

  „Conducerea Universității „Constantin Brâncuși“ din Târgu Jiu a decis ca începând cu data de 14 martie cursurile să se desfășoare cu prezență fizică. Decizia vine ca uermare a ridicării stării de alertă“, a spus Iulian Țimpea, purtătorul de cuvânt al universității.

  În cămine universității sunt aproape 200 de locuri de cazare. „În momentul de față, avem disponibile 196 de locuri de cazare în unitățile noastre pentru studenții universității. Noi nu le putem impune studenților să poarte mască, dar rămâne la aprecierea lor dacă doresc să facă acest lucru“.

   

  Te-ar mai putea interesa

  1 COMENTARIU

  1. Poate dvs.domnule președinte Cosmin Popescu sa faceți centura ocolitoare la Bumbesti-Jiu deși eu ca locanic ma cam întreb pe unde!?Oricum dacă primaru-rudar Bobaru nu a reușit sa facă o străduță de max.2km în 3 mandate centura o va face în mandatul 2026-2030 ca tot se crede el nemuritor!!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: