spot_img
20.3 C
Târgu Jiu
miercuri, iunie 7, 2023
Altele
  AcasăActualitateToader Pasti, înlocuit de Aurel Popescu, în ADIA Gorj

  Toader Pasti, înlocuit de Aurel Popescu, în ADIA Gorj

  Fostul viceprimar al municipiului Târgu-Jiu, Aurel Popescu, a fost numit director al Asociației de Dezvoltare Intercomunitară (ADIA) Gorj. Acesta l-a înlocuit din funcție pe Cristian Toader Pasti. Noul director susține că are ca prioritate punerea în practică a proiectelor menite să sporească confortul în rândul cetățenilor, abonați ai societății Aparegio.

  “Am preluat conducerea ADIA Gorj. Domnul Pasti și-a depus demisia, după care, în cadrul Comitetului Director, s-au purtat discuții și am fost desemnat să preiau conducerea acestei Asociații. Începând cu data de 1 februarie sunt directorul Asociației de Dezvoltare Intercomunitară Gorj. Avem un proiect foarte important pe care trebuie să-l punem în practică pentru că sunt fonduri care vin să îmbunătățească, în UAT-urile din județul Gorj, confortul cetățenilor. Este vorba despre peste 200 milioane de euro din care 75 de milioane de euro vin doar pentru Municipiul Târgu Jiu”, a transmis Aurel Popescu.

  Face politica cetățeanului

  Pe de altă parte oficialul crede că este timpul ca scandalul dintre Primărie Târgu Jiu și Aparegio să se încheie. “Mă interesează să lăsam politica deoparte. Deja cred că trebuie să eliminăm din discuțiile noastre politica practicată de până acum, să avem în față doar cele două servicii pe care trebuie să le îmbunătățim. Eu nu am dus niciodată un război de dragul unei lupte și am fost învățat să-mi fac serviciul”, a mai declarat directorul ADIA Gorj.

  1 COMENTARIU

  1. Bun, ce ÎMBUNĂTĂȚIRI ați „programat” pentru cetățeni, dl. Popescu? O listă cu primele 5, în ordinea importanței…
   Apropo, n-aveți curajul să ieșiți la pensie?

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!