spot_img
22.1 C
Târgu Jiu
joi, septembrie 21, 2023
Altele
  AcasăEconomicProtestele continuă până la promulgarea legii privind scăderea vârstei de pensionare la...

  Protestele continuă până la promulgarea legii privind scăderea vârstei de pensionare la CEO

  Minerii și energeticienii care protestează de peste cinci luni de zile în centrul municipiului Târgu Jiu își vor continua protestele. Este vorba de zeci de persoane care zi de zi au venit în centrul municipiului pentru a cere condiții speciale de muncă pentru angajații din sectorul de producție. Implicit, prin acordarea de condiții speciale va scădea și vârsta de pensionare la Complexul Energetic Oltenia.

  Este cunoscut faptul că la Camera Deputaților a fost votat un proiect pentru modificarea Legii pensiilor. Astfel, și angajații din Complexul Energetic Oltenia vor beneficia de scăderea vârstei de pensionare prin acordarea unei grupe corespunzătoare de muncă. Este vorba de condițiile speciale care scad vârsta de pensionare la 52 de ani. Un număr de 3.700 de angajați ai Complexului Energetic Oltenia vor beneficia de condiții speciale, iar compania va trebui să le achite contribuțiile la bugetul de pensii.

  Protestele din Piața Prefecturii vor continua însă până când legea va fi promulgată și nu vor mai fi niciun fel de șanse să fie modificată în vreun fel care să afecteze pensionarea personalului din producție.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: