spot_img
31.3 C
Târgu Jiu
sâmbătă, septembrie 23, 2023
Altele
  AcasăEvenimentAproape 200 de amenzi și 29 de permise reținute de polițiști în...

  Aproape 200 de amenzi și 29 de permise reținute de polițiști în doar două ore

   

   

  Poliţiştii rutieri din Gorj au aplicat, în doar câteva ore, aproape 200 de amenzi şi au reţinut 29 de permise de conducere.

  Acțiunea a fost organizată, ieri, în intervalul orar 18:00-20.00, de către poliţişti rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Gorj, cu sprijinul poliţiştilor Inspectoratelor de Poliţie ale Judeţelor Vâlcea şi Dolj. Scopul acestei acțiuni a fost creşterea gradului de siguranţă rutieră şi pentru prevenirea cauzelor generatoare de accidente.

  În cele două ore, poliţiştii au aplicat 197 de sancţiuni contravenţionale în valoare de peste 73.000 lei, din care 99 pentru nerespectarea regimului legal de viteză.

  „De asemenea, a fost luată măsura sancţionării contravenţională faţă de 14  biciclişti, 11 pietoni, 2 sancţiuni pentru conducerea sub influenţa alcoolului, iar 72 de sancţiuni au fost aplicate pentru alte abateri.

  Totodată, ca măsură complementară, pentru comiterea unor fapte care atrag suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, poliţiştii au reţinut 29 permise de conducere, din care 20 pentru depăşirea limitelor legale de viteză.

  Având în vedere că nerespectarea regimului legal de viteza, indisciplina pietonilor şi a bicicliştilor, precum şi consumul de alcool sunt principalele cauze generatoare de accidente rutiere, poliţiştii rutieri vor continua activităţile pentru prevenirea evenimentelor rutiere“, se arată într-un comunicat de presă al Poliţiei Gorj .

   

   

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: