spot_img
21.5 C
Târgu Jiu
vineri, septembrie 22, 2023
Altele
  AcasăEvenimentControverse legate de cazul taximetristului găsit mort în pădure

  Controverse legate de cazul taximetristului găsit mort în pădure

  Anchetatorii cazului taximetristului de 38 de ani, care a fost găsit decedat, ieri, la marginea pădurii din Drăgoieni trebuie să găsească răspunsuri la o serie de controverse legate de moarte acestuia. Vasile Cioboiu a fost găsit mort în mașina sa de taxi de către un localnic, care văzuse mașina de câteva zile. Taximetristul era căzut între banchete. Criminaliștii care au sosit la fața locului au constatat că pe trupul bărbatului nu existau urme de violență, dar și că acesta era descălțat. De asemenea, geamul de la ușa din spate era deschis puțin, la fel ca și la portierele din față. În mașină nu s-au găsit medicamente.

  Trupul neînsuflețit a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Gorj, unde urmează să se efectueze necropsia și să se stabilească ce a provocat decesul acestuia.

  Colegii taximetristului nu își explică de ce a ajuns cu mașina în pădure

  Colegii taximetristului susțin că Vasile Cioboiu nu avea probleme cu nimeni și nu era certat cu cineva: „Nu avea ce să caute aici. Dacă-i era rău nu mergea până aici cu mașina. Nu avea probleme cu nimeni. Era un băiat extraordinar. El nu se ducea cu cineva, dacă i se părea suspect“.

  Un alt coleg spune că Vasile avea mare grijă de mașină și că nu mergea pe drumuri proaste, mai ales prin pădure: „Ce caută el aici în pădure, mai ales că nu e drum. Ce căuta el aici? El avea mare grijă de mașină, să nu o murdărească. Nu intra pe drumuri proaste. Nu era genul să vină cu mașina aici cu vreo femeie. El locuia singur sau cu mama lui. Dacă voia, se putea duce acasă. Nu era nicio problemă“.

  Taximetristul mort ar fi suferit de o boală

  Alți colegi ai taximetristului spun că acesta suferea de o boală și că în urmă cu câțiva ani a avut chiar un accident de circulație, în urma unei crize: „Am înțeles că în urmă cu câțiva ani a avut o criză și a suferi un accident pe la Șușița“.

  Inspectoratul de Poliție al Județului Gorj a deschis un dosar penal pentru moarte suspectă în care se efectuează cercetări.

  Trei taximetriști decedați în două săptămâni

  În aproximativ două săptămâni, trei taximetriști din Târgu Jiu au decedat. Este vorba de un bărbat care s-a stins din viață, constatându-se ulterior că avea COVID-19, de Vasile Cioboiu, care a fost găsit decedat în pădurea Drăgoieni, li astăzi a mai murit un taximetrist care a suferit un infarct.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: