spot_img
18.9 C
Târgu Jiu
sâmbătă, septembrie 23, 2023
Altele
  AcasăNews AlertAbonamente mai scumpe la Transloc

  Abonamente mai scumpe la Transloc

  Majoritatea din Consiliul Local Târgu Jiu a decis astăzi majorarea abonamentelor pentru călătorii care folosesc mijloacele de transport în comun.
  „Astăzi, în ședință de Consiliu Local, la intenția SC TRANSLOC de a se ajusta pozitiv costul unor abonamente de călătorie pe rutele din Tg-Jiu, am venit cu propunerea de păstrare a tarifelor actuale, invocând inexistența unor mașini noi și perpetuarea condițiilor precare de deplasare de care „beneficiază” călătorii.
  Singurul argument adus de reprezentanții societății a fost că e dificil să se încaseze fracții, optând-se pentru un preț rotunjit(pozitiv).
  Din păcate, am avut doar susținerea colegilor consilieri PSD și a doamnei consilier PRO România, Luminița Popescu. Astfel, „majoritatea” PNL-PARTIDUL VERDE- viceprimar PRO România, a adoptat proiectul în forma inițiată, în favoarea SC TRANSLOC. Nu a votat doamna Carmen Nădrag, din motiv de conflict de interese, soțul domniei sale fiind propus și votat de aceeași majoritate, în aceeași ședință, membru în Consiliul de Administrație al societății”, a transmis consilierul local Ciprian Florescu.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: