spot_img
22.3 C
Târgu Jiu
vineri, septembrie 22, 2023
Altele
  AcasăNews AlertGorjul va avea cea mai mare bază de agrement din țară. Vezi...

  Gorjul va avea cea mai mare bază de agrement din țară. Vezi aici unde va fi realizată!

  Primarul localității Peștișani, Cosmin Pigui, și-a propus în acest mandat realizarea unui centru de agrement în comună, de dimensiuni impresionante. Invitat la emisiunea Impact în Gorj, Pigui a declarat că, la acest moment, nu există în țară un asemenea proiect, iar cel la care lucrează el ar fi cel mai mare din România.

  ”Chiar dacă foarte mulți se opun și mă sapă și nu le convine, pentru că  li se pare lor că e anormal, este crearea unei baze de agrement, ceva ce nu există în Oltenia. Cea mai mare bază de agrement poate din România. Vorbim de centre SPA cu piscine interioare și exterioare, saune, jacuzi, spații de joacă pentru copii, ceva ca în Vest. La acest proiect se lucrează și vorbim de 20 de milioane de euro și eu sunt convins că pe Strategia de dezvoltare turistică 2021-2027 îl voi obține”, a declarat Cosmin Pigui, primarul localității Peștișani.

  Terenul identificat de primărie este cel pe care trebuia să fie construit stadionul ultramodern de la Peștișani de fostul primar, Florin Pavel, dar care s-a ales doar cu o construcție abandonată.

  Te-ar mai putea interesa

  1 COMENTARIU

  1. Chiar,discutam discutii ,sau vorba proverbului : ,,tara arde si baba se piaptana,, !! Voi nu aveti 5km de drum bun,asfaltat,voi incercati sa va dati ,,gongoi,, si pamintul ,,pute,, sub …voi ! Chiar nu ma mai mira de ce toti analfabetii,betivii si cele cu ,,fusta n cap,, ajung sa ,,conduca,, aceasta tara,nimic si nimeni nu mai ,,vindeca,, nesimtirea si capacitatea intelectuala a unora ! Tovarasi si preteni,investiti in sistemul social,medical,cultura si educatie . Exista aprox.80% cu wc in curte si fara canalizari,batrini care nu au unde sa si ,,petreaca,, ultimile clipe din viata,nimeni nu incearca sa le usureze viata si sa investeasca in ,,intretinerea acestora,, ! ? Noi facem proiecte si ,,aruncam,, bani ,fie ei si europeni /v ati invatat la intins mina fara munca / in loc sa indreptati gindirea spre realitate,spre azile de batrini,dispensare,centre de recuperare,etc.!!! Ca ,,ziarist,, nimic,restul …continua !

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: