spot_img
28.6 C
Târgu Jiu
luni, iunie 17, 2024
Altele

    Bârfe

    După ce, în treacăt, chibiţii l-au aşezat şi în fruntea PC-ului, iată că, nu pentru întâia oară, numele lui Ionel Manţog apare din nou legat de viitorul UNPR-ului. Acest zvon pare să prindă rădăcini chiar din interiorul organizaţiei judeţene, unde discuţiile pe această temă sunt tot mai frecvente. Deocamdată, Ionel Manţog este consilier judeţean din partea PD-L, însă, din cauza problemelor pe care le are, statutul partidului nu-i permite să acceadă într-o funcţie importantă. Este şi motivul pentru care Manţog ar putea face pasul spre UNPR, el având deja mai multe întâlniri cu Marius Vlaicu, uneperistul şef de la Gorj.

     

    Liderul FNME Marin Condescu ar fi preluat un post local de televiziune. Se vorbeşte prin municipiu că liderul FNME ar fi cumpărat acţiunile medicului stomatolog Al Madani, asta după ce medicul stomatolog ar fi fost reţinut de poliţiştii gorjeni pentru că se sustrăgea de la executarea unei pedepse la care a fost condamnat în Siria.

     

    Se pare că nici acum în USL nu curge numai lapte şi miere. Motivul? O parte din primarii liberali amână semnarea protocoalelor, cu gândul că poate-poate vor semna mai degrabă o colaborare cu cei din tabăra adversă.

     

    Se vorbeşte prin târg că unul din Angajaţii Casei Judeţene de Pensii ar preda la o facultate privată şi nu oricând, ci în timpul orelor de serviciu. Nici conducerea PDL Târgu-Jiu nu a rămas indiferentă la aceste zvonuri şi astfel ar fi început deja „munca de detectiv”. Oare vom avea ceva surprize?

     

     

    Te-ar mai putea interesa

    De sărbători…

    Schengen…

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
    error: Content is protected !!