spot_img
4.1 C
Târgu Jiu
sâmbătă, decembrie 9, 2023
Altele
  AcasăPoliticSecretar general PSD: "𝐀𝐝𝐞𝐫𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐥𝐚 𝐮𝐧 𝐩𝐚𝐫𝐭𝐢𝐝 𝐩𝐨𝐥𝐢𝐭𝐢𝐜 𝐬𝐞 𝐟𝐚𝐜𝐞 𝐝𝐢𝐧 𝐜𝐨𝐧𝐯𝐢𝐧𝐠𝐞𝐫𝐞,...

  Secretar general PSD: „𝐀𝐝𝐞𝐫𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐥𝐚 𝐮𝐧 𝐩𝐚𝐫𝐭𝐢𝐝 𝐩𝐨𝐥𝐢𝐭𝐢𝐜 𝐬𝐞 𝐟𝐚𝐜𝐞 𝐝𝐢𝐧 𝐜𝐨𝐧𝐯𝐢𝐧𝐠𝐞𝐫𝐞, 𝐧𝐮 𝐝𝐢𝐧 𝐜𝐨𝐧𝐬𝐭𝐫â𝐧𝐠𝐞𝐫𝐞!”

  Secretarul general al PSD Gorj susține că teatrul pus în scenă de PNL i-ar fi pus pe primarii social-democrați care au anunțat trecerea la liberali într-o lumină neplăcută. Anca Bordușanu este convinsă că cei patru primari PSD ce apar, alături de șeful PNL Gorj, Ion Iordache, într-un film pe care ea îl consideră înjositor, nu au trecut de bunăvoie la PNL, ci obligați de circumstanțe.

  „Este un principiu important al democrației și ar trebui să fie o alegere bazată pe convingeri personale, nu pe constrângere sau presiuni exterioare. Colegii noștri au fost actori într-o scenetă care îmbracă hainele umilinței. Un montaj ieftin, în care sultanul a vrut să arate că este suveran absolut. Preț de câteva secunde, am avut impresia că cine-i bate la ușă, trebuie să i se închine și să îi pupe poalele. Sultanul este învățat să folosească tactici de intimidare sau instigare a fricii pentru a-și păstra puterea, recurgând la represiune sau constrângere. Un singur aspect nu poate fi asuprit sau cumpărat: 𝐜𝐚𝐥𝐢𝐭𝐚𝐭𝐞𝐚 𝐮𝐦𝐚𝐧ă! 𝗡𝗨 𝗩Ă 𝗟Ă𝗦𝗔Ț𝗜 𝗜𝗡𝗧𝗜𝗠𝗜𝗗𝗔Ț𝗜, istoria spune că orice sultan a sfârșit tragic!”, transmite Anca Bordușanu.

  Și, ca să exemplifice, Bordușanu a ilustrat mesajul cu o fotografie din campania trecută, când echipa Iordache se plimba cu tabloul senatorului în brațe, pentru că el era, poate, prea obosit, sau mult deasupra celorlalți, ca să meargă în campanie electorală, să stea de vorbă cu alegătorii. Rezultatul n-a fost, de altfel, pe măsura așteptării celor care au organizat acțiunile, mulți gorjeni spunând, în râs, că oamenii lui Iordache au plecat prin sate „ca popa cu icoana”.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: