spot_img
21.8 C
Târgu Jiu
duminică, septembrie 24, 2023
Altele
  AcasăSănătatePrimăria Targu Jiu caută personal pentru centrele de vaccinare

  Primăria Targu Jiu caută personal pentru centrele de vaccinare

  Personalul medical interesat să activeze în centrele de vaccinare din Târgu Jiu este așteptat la primărie pentru a depune o solicitare în acest sens. Municiplitatea dă asigurări că nu vor fi probleme cu plățile și că centrele de pe raza orașului funcționează exemplar. La ora actuală aproximativ 13 mii de gorjeni au fost imunizați prin efectuarea primei doze.

  “Cele două centre de vaccinare amenajate de Primăria Municipiului Târgu Jiu funcționează impecabil. Am urmărit îndeaproape activitatea de vaccinare la nivelul municipiului și am primit reacții pozitive din partea cetățenilor care laudă modul în care personalul medical angajat al primăriei își face datoria. Nu exista întârzieri și nici cozi, totul decurgând așa cum a fost planificat. Cele două centre au fost amenajate la Stadionul Municipal și la Școală Gimnazială „Constantin Brâncuși”. După redeschiderea unităților de învățământ, medicii și asistentele se vor întoarce la cabinetele școlare și încurajez personalul medical care dorește să ia parte la activitatea de vaccinare să solicite acest lucru la Direcția de Patrimoniu. Noi continuăm să luăm toate măsurile pentru ca aici rata de infectare cu coronavirus să scadă. De altfel suntem printre localitățile cele mai sigure din acest punct de vedere”, a transmis primarul Marcel Romanescu.

  Date DSP

  În județul Gorj funcționează 13 centre de vaccinare, inclusiv unitățile spitalicești. În stocurile DSP Gorj există în prezent 785 de doze. Totodată ,aproximativ 13 mii de gorjeni au primit deja prima doză de vaccinare, 1625 fiind imunizați complet,

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: