spot_img
20.8 C
Târgu Jiu
duminică, septembrie 24, 2023
Altele
  AcasăHeadlinesLampioane în memoria tânărului din Târgu Cărbunești care a murit electrocutat

  Lampioane în memoria tânărului din Târgu Cărbunești care a murit electrocutat

  Lampioane au fost înălțate la cer în memoria tânărului în vârstă de 23 de ani, care a murit electrocutat pe un stâlp din incinta unității militare din Târgu Cărbunești. Ovidiu Trușcă lucra la o firmă specializată în reparații electrice pe care tatăl său o deținea. Cei doi se aflau vinerea trecută în incinta unității militare din orașul Târgu Cărbunești la o intervenție la o instalație de 380 V. Tânărul ar fi atins involuntar firele de tensiune medie, astfel că a fost electrocutat. Tatăl său l-a coborât de pe stâlp, dar, în ciuda intervenției echipajului de pe ambulanță, a decedat.

  Prietenii sunt șocați

  Prietenii și rudele s-au strâns în parcul din fața Primăriei Târgu Cărbunești și au înălțat lampioane la cer în memoria lui Ovidiu.

  „… Am pierdut un prieten. Un prieten care era genul de persoană care, când intra într-o încăpere, acapara tot, avea o carisma și o energie aparte. Avea o strălucire. Era un personaj. Nu îl mai văzusem de mult timp din cauza pandemiei și am tot amânat revederea. Am vorbit cu el și asta face șocul și mai mare. Ultimele lui cuvinte către mine au fost o glumă. Iar eu am râs. Și la 4 ore după, el nu mai era. Pur și simplu. Nu mai am cum să îi zic altceva sau cum să râd iar la vreo glumă pentru ca nu mai e aici să îmi răspundă. Trist. Șocant. Nedrept”, a postat o prietenă pe Facebook.

  Ovidiu Trușcă era unul dintre cei mai devotați suporteri ai Gilortului

  „Soarele vieţii a apus pentru o fiinţă atât de dragă familiei Gilortul. În acest univers al tristeţii ne rămân stelele amintirilor, care să ne aline durerea. Ovidiu Trușcă, unul dintre cei mai devotați suporteri ai Gilortului, a decedat  electrocutat, la numai 23 de ani. Suntem alături de familia îndoliată. Sincere condoleanțe! Odihnească-se în pace!”, au transmis și reprezentanții echipei de fotbal Gilortul Târgu-Cărbunești.

  Anchetă deschisă de ITM Gorj

  Tânărul va fi condus pe ultimul drum marți, 25 mai, în județul Vâlcea, locul natal al tatălui tânărului.

  Inspectorii de muncă din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă Gorj au deschis dosar de cercetare accident de muncă mortal. „Victima s-a electrocutat în timp ce efectua un branșament electric pe un stâlp pe raza orașului Târgu-Cărbunești.

  Pentru a stabili împrejurările și cauzele care au determinat producerea evenimentului, precum și măsurile care se impun a fi luate în perioada următoare, la fața locului s-au deplasat Inspectorul-șef al Inspectoratului Teritorial de Muncă Gorj și un inspector de muncă din cadrul Compartimentului Control Securitate și Sănătate în Muncă“, se arată într-un comunicat de presă.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: