spot_img
22.5 C
Târgu Jiu
marți, octombrie 3, 2023
Altele
  AcasăHeadlinesRăzvan, copilul de 11 ani care suferă de cancer osos la picior,...

  Răzvan, copilul de 11 ani care suferă de cancer osos la picior, a ajuns la clinica din Turcia

  Răzvan, copilul în vârstă de 11 ani, din comuna Ionești, care suferă de cancer osos la picior, a ajuns la clinica din Turcia, unde supus unui tratament și, eventual, unei intervenții pentru salvarea piciorului.

  „Răzvan a ajuns în Turcia. În numele tatălui și al copilului, vă mulțumim din suflet. Vă datorăm totul – oameni dragi și frumoși. Sperăm din suflet să răspundă la tratament și să vină cu bine acasă. Să ne rugăm pentru el“, este mesajul transmis pe pagina de Facebook a organizației „Povestea mea“, care s-a implicat în campaniile de strângere de fonduri.

  „Mi-a arătat că are o umflătură și am încercat cu unguent“

  Tatăl copilului, Florin Dumitrescu, ne-a povestit cum a apărut boala: „Nu știu cum a apărut. Copilul ne-a povestit că durerile au apărut când venea de la joacă. Mi-a arătat că are o umflătură și am încercat cu unguent, dar nu a trecut. În urmă cu două săptămâni, a fost internat în spital. Noaptea avea dureri mari și nu se putea odihni“.

  „Turcia ni s-a promis că piciorul va fi salvat“

  Răzvan Dumitrescu a fost internat în Spitalul clinic de copii Dr. Victor Gomoiu din București, iar medicii de aici au spus familiei că se va ajunge la amputare.  Medicii unei clinici din Turcia au promis că-i pot salva piciorul copilului, dar costurile se ridică la aproximativ 70.000 de dolari. Au fost organizate campanii de strângere de fonduri cu ajutorul elevilor de la școală, colegii lui Răzvan, profesori, autorități locale și asociații. Un parlamentar PNL a donat indemnizația sa pentru Răzvan.

  „La clinica din Turcia ni s-a promis că piciorul va fi salvat. Se va încerca cu tratament, inițial, după care se va trece o operație, fiind posibil să i se introducă o tijă ca să-i salveze piciorul“, a mai spus tatăl copilului.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: