spot_img
10.3 C
Târgu Jiu
duminică, aprilie 28, 2024
Altele
    AcasăSportCSM Târgu Jiu a pierdut primul meci din returul din Liga Florilor

    CSM Târgu Jiu a pierdut primul meci din returul din Liga Florilor

    CSM Târgu Jiu a pierdut confruntarea de pe teren propriu, din prima etapă a returului din Liga Florilor, contra formației Gloria Bistrița, scor 18-25. Pivotul Ana Cătălina Ciolan, cu 5 goluri, a fost cea mai bună marcatoare a CSM Târgu Jiu.

    Aproape 1000 de spectatori au luat cu asalt Sala Sporturilor din Târgu Jiu pentru a asista la partida din prima etapă a returului din Liga Florilor. Oamenii au venit la sală pentru a vedea un spectacol handbalistic, iar atmosfera din tribune, înainte de fluierul de start, era una de sărbătoare.

    Suporterii gorjeni și-au încurajat echipa încă de la încălzire, pentru că oamenii au înțeles că fetele au nevoie de susținere, mai ales în această perioadă în care ritmul este unul infernal, cu meciuri din trei în trei zile.

    A fost un meci în care echipa câștigătoare s-a decis în prima repriză, o primă parte în care apărarea Bistriței a făcut diferența. CSM Târgu Jiu a început partida fără Alexandra Maria Gavrilă, care a resimțit o problemă medicală la încălzire, dar și fără extrema Andreea Chiricuță, la fel, cu probleme medicale. Fără coordonatorul de joc, Maria Gavrilă, CSM Târgu Jiu a început greu partida. Primul gol al gorjencelor a venit destul de târziu, în minutul 6, când Ira Zinatullina a găsit prima breșă în apărarea Bistriței.

    „Problema noastră cea mai mare este în atac“

    Liviu Andrieș, antrenorul CSM Târgu Jiu, a subliniat evoluția slabă din prima repriză și lipsa de consistență din atac: „Am avut o evoluție slabă în prima repriză și e clar că problema noastră cea mai mare este în atac. Încercăm să lucrăm, să găsim soluții. E o perioadă destul de grea, pe care ne-am asumat-o. Pentru noi, e un lucru nemaipomenit că suntem în cupele europene, dar valoarea acestor competiții, încărcătura și deplasările foarte lungi își spun cuvântul. Mă bucur totuși că fetele nu au probleme din punct de vedere medical. Fizic suntem ok, am ținut ritmul în repriza a doua”.

     

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: