spot_img
14.6 C
Târgu Jiu
joi, iunie 8, 2023
Altele
  AcasăActualitateConsilier județean lăsat fără certificatul de înmatriculare

  Consilier județean lăsat fără certificatul de înmatriculare

  Consilierul județean liberal, Alexandru Hortopan, a fost lăsat fără certificatul de înmatriculare al mașinii de către un polițist rutier chiar în zona centrală a municipiului Târgu Jiu. Motivul a fost că mașina avea folii montate și pe geamurile din față.

  Consilierul liberal s-a supărat pe polițist și a filmat cum alte mașini care treceau prin zonă cu aceeași problemă nu erau trase pe dreapta: „Politia Romana și realizările lor incontestabile!

  Au găsit de bun augur sa îmi retina certificatul pentru foliile de pe fata… Tocmai domnii polițiști care au toate polo-urile infoliate mai ceva decât batman! Dar asa se face domne’… Aplica legea pentru proști și ne sfidează arătându-ne ca sunt deasupra ei! În filmare voiam sa le arat informativ câte mașini mai trec cu folie în timpul cât scriau amenda!

  ȘI CEL MAI IMPORTANT DOMNULE AGENT (…), SE IA PERMISUL PENTRU CA ÎNTOARCEȚI MAȘINA DE POLITIE PE LINIE DUBLA ȘI TRECERE DE PIETONI!!! CE PĂCAT CA M-AM OPRIT DIN FILMAT… DAR SUNT MARTORI CARE AU VĂZUT CÂT SUNTEȚI DE CORECTI! O zi minunata și spor la făcut dreptate în continuare!“, este mesajul transmis de arhitectul Alexandru Hortopan.

  2 COMENTARII

  1. AHA-hahaha, prostul daca nu-i fudul nu-i prost destul…consilierul lu’ peste duce lipsa de rating…trebuia sa iese in evidenta cu ceva. Daca nu are realizari notabile si doarme pe banii publici macar sa se dea in spectacol cu o contraventie. Culmea, se oftica atunci cand politia trece pe linie continua ca sa ii aplice sanctiunea. Nici legislatie rutiera nu stie. Bravo Politia Rutiera!
   Ma ia cu hihihi c-a semnat amenda HAHAHA :-))

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!