spot_img
16.1 C
Târgu Jiu
luni, octombrie 2, 2023
Altele
  AcasăHeadlinesPrimar: taxa de intrare va duce la reducerea numărului de turiști din...

  Primar: taxa de intrare va duce la reducerea numărului de turiști din stațiunea Săcelu

  Staţiunea balneoclimarerică Săcelu şi-a deschis porţile de săptămâna trecută. Taxa de intrare este de 35 de lei în weekend şi de 32 de lei în timpul săptămânii.
  Baza de tratament este în administrarea Complexului Energetic Oltenia (CEO)
  Primarul din comuna Săcelu a criticat taxa de intrare, pe care o consideră exagerată: „Este o surpriză neplăcută. Nu mă așteptam ca taxa de intrare să fie așa de mare. Depășește cu mult puterea de cumpărare a gorjenilor, care sunt cei mai mulți dintre cei care la Săcelu pentru a-și trata în primul rând diferite afecțiuni. Ar fi trebuit să se facă anumite reduceri pentru pensionari sau angajații Complexului“, a spus Gheorghe Dumitrelea, primarul comunei Săcelu.

  Numărul de turiști vor scădea

  Edilul comunei Săcelu mai susține că nu se pot asigura șezlonguri pentru toți care vor intra în baza de tratament, în cazul în care vor exista multe persoane care vor să vină la baza de tratament. Acesta crede că numărul turiștilor care vor ajunge în stațiunea gorjeană se va reduce: „Nu cred că vor mai fi așa de mulți turiști care vor ajunge la noi, din cauza taxei de intrare ridicate. Nu știu dacă societatea care administrează baza va avea un câștig. La noi veneau turiști din județele învecinate“.
  Gheorghe Dumitrelea este mulțumit doar că au fost angajați șapte cetățeni din localitate.
  Bazinele cu apă binefăcătoare de la Săcelu tratează o gamă diversificată de afecțiuni: afecțiuni ale aparatului locomotor; afecțiuni neurologice periferice; afecțiuni ale sistemului nervos central; afecțiuni ale aparatului respirator; afecțiuni ORL; afecțiuni digestive, hepato-biliare și renale.

   

  Tratamentul este prescris de către medicul specialist fiziobalneoterapeut și se efectuează sub directa supraveghere a cadrelor medicale competente.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: